Σημαντικός! Διανομή της χρήσης της επαγγελματικής ορολογίας στη βιομηχανία PCB

March 22, 2021

Κάτω από τη διανομή του υπολογιστή κλάδων SEPRAYS, η χρήση και η ερμηνεία των επαγγελματικών όρων στη βιομηχανία PCB διαμορφώνονται από την εισαγωγή του πίνακα PCB σε τέσσερις πτυχές: Τεχνολογία πινάκων PCB, διάτρηση PCB και σχέδιο PCB. Εάν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, μπορούμε επίσης να έρθουμε σε επαφή με τον υπολογιστή κλάδων PCB SEPRAYS για να συζητήσουμε από κοινού.

 

Εισαγωγή του πίνακα PCB

 

Αυτές οι οδηγίες απαριθμούν τις καλύτερες πρακτικές για τη μείωση του κόστους των πινάκων κυκλωμάτων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου λαθών στην κατασκευή. Όχι όλα τα πιθανά PCB σχεδιάζουν τις λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις όλες υπηρεσίες μας. Ελέγξτε έξω την επισκόπηση υπηρεσιών μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Σε μερικές συγκεκριμένες λειτουργίες, υπογραμμίζουμε τη διαθεσιμότητα στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

 

Ο κόσμος διαιρείται σε μέρη που λειτουργούν με το μετρικά σύστημα και τα μέρη που καθορίζουν τις μετρήσεις με το αυτοκρατορικό σύστημα. «Το μικρό» είναι 25,4 φορές μικρότερο από «Mil». Τα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν συρρικνωθεί σε μέγεθος. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα, αποφασίσαμε πριν από πολλά χρόνια να ειδικευτούμε στο μετρικό σύστημα στο μπροστινό μέρος. Επομένως, όλες οι μετρήσεις που δίνονται στο παρόν έγγραφο και στον ιστοχώρο μας είναι βασισμένες στα μετρικά συστήματα. Οι τιμές όλων των αυτοκρατοριών είναι καθαρά για τη διευκρίνιση και τη γενική κατανόηση.

 

Δεν υπάρχει καμία γενική συναίνεση με όρους στη σφαιρική βιομηχανία PCB, έτσι εάν θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε όρος χρησιμοποιούμε μπορεί να μην είναι σαφής, προσπαθούμε να το εξηγήσουμε όταν εμφανίζεται αρχικά.

 

Σχήμα δεδομένων εισόδου

 

Το αποδεκτό σχήμα στοιχείων για τα στοιχεία σχεδιαγράμματος PCB είναι:

 

Τεχνολογία πινάκων PCB:

 

timg (1)

 

Έκδοση 2 Gerber (ή Gerber X2) ή έκδοση 1 Gerber (ή Geber X1). Όλες οι προδιαγραφές Gerber προέρχονται από το σχήμα του ιδιοκτήτη Ucamco NV.

 

DPF (δυναμικό σχήμα διαδικασίας - που αναπτύσσεται από Ucamco NV)

 

Αετός. Αρχείο της ΟΔΓ (από τα στοιχεία CAD αρχαιότερου Farnell λογισμικού CAD τώρα)

 

Η διαδικασία σημαίνει όλα τα στρώματα χαλκού, τα στρώματα αντίστασης ύλης συγκολλήσεως και τα στρώματα απεικόνισης, τα περιγράμματα πινάκων κυκλωμάτων ή τα μηχανικά στρώματα, τα στρώματα κολλών ύλης συγκολλήσεως SMD, τα στρώματα άνθρακα, τα στρώματα ξεφλουδίσματος, κ.λπ.

 

Διάτρηση PCB:

 

Excellon (1 ή 2) + κατάλληλος κατάλογος εργαλείων (ιδανικό που ενσωματώνει)

 

Sieb & Meyer + κατάλληλος κατάλογος εργαλείων (ιδανικό που ενσωματώνει)

 

Σχήμα Gerber (μόνο πραγματικά τρυπώντας με τρυπάνι στοιχεία, μην τρυπώντας χάρτες)

 

DPF (μόνο πραγματικά τρυπώντας με τρυπάνι στοιχεία, μην τρυπώντας χάρτες).

 

Χρήση και ερμηνεία της επαγγελματικής ορολογίας στη βιομηχανία PCB

 

Σημαντικός:

 

Παρακαλώ παρέχετε μόνο τα ASCII-κωδικοποιημένα αρχεία. Αυτά τα αρχεία είναι αναγνώσιμα έτσι ώστε οι μηχανικοί μας μπορούν να τα ελέγξουν διαισθητικά όπως απαιτούνται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στοιχείων. Έτσι δεν δεχόμαστε τα σχήματα EIA ή EBCDIC. Προτιμάμε Gerber X2.

 

Δεν δεχόμαστε τα εγγενή σχεδιαστικά στοιχεία PCB CAD εκτός από τον ΑΕΤΌ ή KiCAD.

 

1. Η μετατροπή των στοιχείων CAD στα στοιχεία παραγωγής μπορεί να οδηγήσει στα λάθη, και δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε. 2. Τα νόμιμα αντίγραφα κάθε συσκευασίας σχεδίου PCB CAD δεν μπορούν να ληφθούν στην αγορά, και η απαραίτητη γνώση για να τα χρησιμοποιήσει δεν μπορεί σωστά να ληφθεί. Επειδή οι σχεδιαστές όλοι δεν χρησιμοποιούν την ίδια έκδοση λογισμικού, χρειαζόμαστε επίσης ολόκληρο ένα σύνολο μπαλωμάτων αναπροσαρμογών.

 

Το Gerber είναι σαφές και σαφές. Για πολλά χρόνια, είναι το σχήμα βιομηχανικά τυποποιημένων για την κατασκευή PCB. Κάθε συσκευασία σχεδίου PCB μπορεί στοιχεία Gerber παραγωγής, τα οποία θα περιγραφούν πλήρως στο εγχειρίδιο συσκευασίας σχεδίου PCB CAD σας ή θα βοηθήσουν να αρχειοθετήσουν.

 

Ο ιστοχώρος μας: το www.seprays.com

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Violet
Τηλ.: : +86-13929264317
Φαξ : 86-0769-82855028
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)